A mintegy 80 éves múltra visszatekintő németországi székhelyű Bastian Werk GmbH vegyi gyárat Emil Bastian és fia, Dr. Erich Bastian alapították. Első termékük egy, a reumatológiában használatos fürdősó volt, amit később az elektrolit egyensúly fenntartását elősegítő pezsgőtabletta, a Zentramin tabletta és pezsgőtabletta bevezetése követett.

A későbbiekben több nemzetközi céggel (pl. Bofors, AB Leo/ Svédország) működtek együtt különböző gyógyszerek kifejlesztésében és piaci bevezetésében. Az utóbbi években kezdett el a cég kiemelten foglalkozni OTC (nem receptköteles) termékekkel. A legújabban kifejlesztett készítménye a Xylamin plusz kapszula, amely természetes eredetű Ω-zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz bélbetegek számára.

A cég nagy gondot fordít a kiváló minőségre, a szakemberek és betegek mindenre kiterjedő informálására. A Xylamin plusz kapszula gyártása és minőségi ellenőrzése a mindenkor érvényes GMP (Good Manufacturing Practice – Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat) előírásoknak felel meg, biztosítva ezzel a készítmény optimális és állandó minőségét.

Németországban a Xylamin plus kapszula speciális gyógyászati célú tápszerként van engedélyezve. www.xylamin.hu

Magyarországon a Xylamin plus kapszula az OGYÉI-hez bejelentett étrend-kiegészítő készítmény.

KAPCSOLAT

2040 Budaörs, Károly király u. 39.
Telefon: 06 23 444 773
Mail: central@medicons.hu